Förebyggande friskvård och hälsokontroller
 
Känner du dig nöjd som företagare när det gäller hälsa och friskvård på ditt företag? Det har visat sig att få är det. Idag orsakar ”onödiga” sjukskrivningar avbrott i produktionen. Detta kostar som bekant mycket pengar och orsakar problem och lidande.

Medibalans har uppmärksammat att fler mindre och medelstora företag inte är nöjda med den företagshälsovård som erbjuds idag. Dessutom önskar allt fler en aktiv förebyggande friskvård.  Medibalans affärsidé är att erbjuda hjälp till företag som vill hålla sina anställda friska och aktiva både på jobbet men också på fritiden. Medibalans erbjuder därför trevliga och motiverande presentationer om hälsa, kost och friskvård ute på företaget. Detta utgör en viktig del i det friskvårdskoncept som vi erbjuder.
 

 
På vår klinik i Friskhuset utför en mycket erfaren friskvårdskonsult en rad provtagningar och kontroller. Vi har en stor variation av undersökningsmöjligheter och offererar gärna en skräddarsydd lösning som passar era behov och önskemål. Personalen kallas sedan till en genomgång innefattande aktiverande livsstils och kost/näringsrådgivning.
 

Känn dig varmt välkommen att höra av dig till oss på medibalans!